MMG Dialogue

Kundeservicen er ditt ansikt utad. Som din partner jobber vi for å skape relasjoner og ved å behandle dine kunder på den beste måten skaper vi langsiktige kundeforhold. Vi ønsker at du bruker dine ansatte der hvor de er gode. Ved å outsource kundeservicen kan din bedrift fokusere på deres kjerneområde. Et kundesenter krever en fleksibel bemanning og behovet er annerledes fra dag til dag. Vi har lang erfaring med å styre bemanning i forhold til volum og sørge for at kundebehandlere har det kunnskapsnivået som er nødvendig for å lykkes som ambassadør for din bedrift.

Tjenester

Tradisjonell kundeservice

Vi kan hjelpe din bedrift å håndtere overskuddstrafikk som deres eget kundesenter ikke har kapasitet til, eller vi kan overta hele kundeservicen. Vi hjelper deg med de vanlige spørsmålene, som fakturaspørsmål, mottak av bestillinger, adressendringer mm.

Mersalg og holdback

I en hverdag hvor det stadig kommer flere aktører på markedet kan det være vanskelig å skille seg ut. Din bedrift er kanskje god til å markedsføre seg og rekruttere kunder, men hvor gode er dere til å beholde dem? En oppsigelse fra en kunde behøver ikke å ende i et endt kundeforhold. Vår styrke ligger i å skape dialog og avdekke behov, for deretter å presentere løsninger som gjør at kundene dine blir fornøyd.

Booking

Ønsker du å nå flere kunder enn hva du klarer å ringe selv, og bygge en pipeline slik at kundebasen din kan vokse? Vi hjelper deg med å kartlegge hvilke kundesegment du burde ha fokus på, hente ut ferdig segmentert adressegrunnlag, og til slutt booke møtene dine.

Om oss

MMG Dialogue startet som en intern avdeling under TM Huset Kristiansand med kun fire ansatte. Teamet håndterte overflyten for mindre kundesenter i tillegg til å fungere som MMG sin backofficeavdeling. I tråd med MMG sin visjon om å være en totalleverandør innenfor dialogbasert markedsføring satset vi og etablerte kundesenteret som et eget AS i 2010. Vår strategi var å fokusere på proaktive kundeserviceoppdrag med utgangspunkt i den gode salgskulturen til MMG. Selskapet har i dag over 50 ansatte fordelt på dag, kveld og helgeskift og er lokalisert på hovedkontoret til MMG i Sørlandsparken i Kristiansand.

dialogue-om-oss
Kontakt oss
Våre

Åpningstider

  • Man-fre:08.00-21.00
  • Lør: 10.00-17.00
  •  

    Vi tilbyr fleksible løsninger tilpasset dine behov. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Send oss en melding

* påkrevet felt

Gerth P. Scérri

Daglig leder
+47 93 29 60 23

E-post

kontakt@mmgnorge.no

Telefon

+47 38 17 00 00

eltel-ny

Siden 2016 har jeg arbeidet med MMG som kundesenter. Sammen har vi gjennomført Klepp og Jæren-prosjektet i Rogaland, og Skagerak Nett-prosjekt i Telemark/Vestfold. MMG har sørget for brevutsendelse, booking, kundetilfredsundersøkelser, utgående og inngående telefonbehandling, datavask samt håndtert kundeklager for over 200.000 kunder. Dette er blitt gjort på en ytterst profesjonell og suksessfull måte, og på både Skagerakprosjektet og Klepp og Jæren har 96% av kundene vært tilfreds med kundesenteret. Sammen med Eltels prosjektteam har MMG oppnådd et målerbytte på 94% av Skageraks nettkunder, hvilket for norske forhold er et fantastisk høyt tall. MMG er uten sammenligning det beste kundesenterfirmaet som jeg har arbeidet sammen med de 8 årene jeg har jobbet med store målerutrullinger i Norden. Jeg forventer at MMG og mitt Eltel-team i fremtiden vil løse mange spennende prosjekter sammen. 

Jan Nørmark

ELTEL Networks A/S
yess-ny

Vi har samarbeidet med MMG i over 10 år. De er vår viktigste samarbeidspartner når det gjelder kundeservice og booking for våre tre hoteller. Vi setter stor pris på MMG sin fleksibilitet, profesjonalitet og service.

Herlof Herlofsen

Yess Hotel
k2-ny

MMG har stort fokus på at vi som kunde får gode salgsresultater. De vektlegger god opplæring av agentene, tett kommunikasjon med oss som kunde og er alltid tilgjengelige hvis det er noe vi lurer på. På bakgrunn av dette har samarbeidet vårt utviklet seg til flere forretningsområder, noe vi setter stor pris på. Vi opplever at MMG leverer tjenester av høyeste kvalitet og gleder oss til videre samarbeid.

K2 Vitamin