MMG Logistics

Vi utfører pakkeoppdrag i stor og liten skala og har som mål å levere utsendelser av ypperste kvalitet. Effektiv logistikk gir fornøyde kunder.

Tjenester

Lager

Mangler dere lagerplass, og er på utkikk etter noen som kan ta seg av dette for dere? Vi har et varelager med stor kapasitet. Per i dag har vi blant annet lager for bokklubber, IP-telefoner, helsekostprodukter, sportstøy mm.

Logistikk

Vi hjelper med små og store pakkeoppdrag. I tillegg til lagerplass, tilbyr vi også utsendelser og returhåndtering. Rask levering blir stadig viktigere, og effektive medarbeidere sørger for meget kort behandlingstid.

Installasjon

Siden 1998 har vi vært en sentral servicepartner for flere av områdets elektro/elektronikk forhandlere, samt installasjonspartner for leverandører over hele landet. Vårt serviceteam består av teknikere med lang erfaring innen sine spesialområder. Vi tilbyr hjelp til installasjon og oppkobling av alle typer underholdningselektronikk.

Om oss

MMG Logistics ble startet for å supplere MMGs øvrige tjenester, ved å også tilby lager- og logistikkløsninger. 

Løsningsorienterte ansatte og løsninger gir våre kunder høy tilfredshet og kort behandlingstid. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. 

omoss-logistics2
Kontakt oss

Send oss en melding

* påkrevet felt

Telefon

+47 38 17 00 00

E-post

kontakt@mmgnorge.no

Addresse

Skibåsen 20C, 4636 Kristiansand

Facebook

Besøk oss på Facebook