MMG SKY

Vi knytter deg tettere til dine kunder med vår markedsledende skybaserte og komplette kontaktsenterløsning.

Skytjeneste

MMG Sky leverer en komplett skytjeneste med muligheter for enkel integrasjon med dine systemer. Vi utvikler og organiserer din virksomhet.

Kontaktsenterløsning

Et felles grensesnitt med rik funksjonalitet som kan håndtere alle kommunikasjonskanaler.

Innovasjon

I samarbeid med Google Maps har vi utviklet en karttjeneste som du kan benytte i oppsøkende kundekontakt.

Tjenester

Kontaktsenterløsning

I samarbeid med Altitude Software, som er en av verdens ledende leverandører samles alle kommunikasjonskanaler i en skyløsning som med ett enkelt agent grensesnitt skjuler komplekse handlinger og løsninger. 

SMS-løsning

Håndtering av ordrebekreftelser, masseutsendelser, konkurranser og medlem-systemer. 

Kartløsning

I samarbeid med Google Maps har vi utviklet en karttjeneste, Geoplot for deg som ofte er ute på kundebesøk eller driver med oppsøkende salg. 

Om oss

MMG Sky ble etablert i 2004, og vi har frem til september 2018 drevet under navnet FIKO.

Nå er vi stolte medlemmer av MMG-familien, og vi består av et stort og kompetent drifts- og utviklingsteam, i tillegg til 500 ansatte som brenner for at du som kunde skal lykkes.

Vi er en av bransjens ledende aktører innenfor kontaktsenterløsninger og vi mener selv at vi leverer den beste og mest komplette multikanal løsningen i markedet. I tillegg har vi utviklet en god SMS-løsning og et veldig effektivt feltsalgsverktøy med kartfunksjon. 

Vi har utviklet en banebrytende skyløsning som nå er i pilotfase, og som lanseres i starten av 2019. Med denne løsningen kan du samle alle dine markeds- og kundeserviceaktiviteter, med ordreflyt, rapportering, kampanjestyring, list management etc. Løsningen kan enkelt integreres med alle typer ERP-systemer, og er plattformuavhengig. 

Dersom du vil ligge i forkant av dine konkurrenter, så bør du sette av tid til en prat med oss.

norgesenergi-logo3-ny

Vi har samarbeidet med MMG Sky i en årrekke, og setter stor pris på både kvalitet og servicenivå. Vi kjenner godt til alternativene i markedet, og velger MMG Sky på bakgrunn av deres stabilitet, brukervennlighet og evne til å tilpasse seg våre behov.

Geir Inge Reinskås Thorstensen

NorgesEnergi
sky-godtlevert-ny

MMG Sky er en god samarbeidspartner som vi har benyttet oss av i flere år. Vi jobber i en dynamisk bedrift hvor det er vanskelig å forutse når vi trenger ekstra bistand og derfor har MMG Sky passet oss perfekt. De er alltid tilgjengelig, raske på å fikse opp i eventuelle problem og tilgjengeligheten er utmerket. Brandhub/Godtlevert er veldig fornøyd med samarbeidet!

Marko Thomas

Godtlevert
sky-skandia-ny

MMG Sky er vår totalleverandør på utgående callsenter, men tilhørende ringesystem og logistikkprogram for dialog mot våre kunder mm. Gjennom de tre årene vi har samarbeidet har vi alltid opplevd MMG Sky som et fremoverlent IT-miljø som alltid arbeider for å møte våre ønsker og behov. Både i utvikling av nye løsninger og drift av løpende oppgaver er medarbeiderne serviceminded og kundeorienterte. Kontaktsenterløsningen for innmeldinger er stabil og fungerer godt for vårt behov.

Gunnar Norheim

Adm. dir. SkandiaEnergi AS
sky-brandsdal-ny

Opplever at MMG Sky er åpne for innspill og viser stor vilje til å gjøre endringer etter våre behov og ønsker.

Espen Wetrhus

Brandsdal Group (Netthandelen)